top of page

SOMMERSPEZIAL

 

RESERVATION

 

Tel: +41 44 422 99 90

Email:  reservation@misoga.ch

Öffnungszeiten

 

 

Montag-Freitag:

11:30-14:30, 18:00-22:30

 

Samstag: 18:00-22:30

 

Sonntag: geschlossen

 

 

SOMMERSPEZIAL

VORSPEISE / STARTER

GUN MANDU 군만두 (소고기 / 야채)

Vier gebratene hausgemachten Teigtaschen mit Rindfleisch-Tofu-Füllung oder mit Gemüse-Tofu-Füllung gebacken, garniert mit gemischtem Salat. 4 Fried Dumplings with Tofu and Beef or vegetable Filling, garnished with mixed Salad

18

HAEMUL PAJEON 해물파전

Pfannkuchen mit Meeresfrüchten und saisonalem Gemüse Pancake with seafood and seasonal Vegetables

22

HAUPTSPEISE / MAIN DISHES

JjaJangMyeon 짜장면

Hausgemachten Weizennudeln mit schwarzer Sojabohnenpaste, Schweinefleisch und Gemüse Home-made Noodles with black bean paste, pork and vegetables

32

YangNeum Chicken 양념치킨 (ab 2 Portionen)

12 Marinierten frittierten Pouletgeflügel mit würzig-scharfe Sauce, serviert mit eingelegtem Bierettich Fried Chicken Wings in Spicy Sauce (12 Pieces), served with pickled radish

32

SoGoGi Tisch BBQ 소고기 구이 (ab 2 Portionen)

Zum Grillen am eigenen Tisch - mariniertes Rindfleisch, serviert mit Reis, Kimchi, verschiedene Beilagen und Salatblatt Grill at your own Table – marinated Beef, served with Rice, Kimchi, different side dishes and fresh lettuce

43

SamGeubSal BBQ 삼겹살 구이 (ab 2 Portionen)

Zum Grillen am eigenen Tisch – frisches Schweinebauch, serviert mit Reis, Kimchi, verschiedene Beilagen und Salatblatt Grill at your own Table – fresh Pork Belly, served with Rice, Kimchi, different side dishes and fresh lettuce

35

BiBim NaengMyeon 비빔냉면

Würzige Kalte Nudel mit Gemüse, serviert Kimchi Spicy Cold Noodle with vegetables, served with Kimchi

32

SO BULGOGI (BEEF BARBECUE) 소불고기

Mariniertes gegrilltes Rindfleisch mit Gemüse Marinated Grilled Beef and vegetables

38

DAK BULGOGI (CHICKEN BARBECUE) 닭 불고기

Marinierte gegrillte Poulet-Brust mit Gemüse Marinated Grilled Chicken-breast and vegetables

32

KIMCHI JJIGAE (KIMCHI STEW) 김치찌개

Kimchi-Eintopf mit Schweinefleisch und Tofu Kimchi Stew with Pork and Tofu

35

SOGOGI BIBIMBAP 소고기 비빔밥

Reis in heissem Steintopf serviert mit Rindfleisch an Barbecue-Sauce, saisonalem Gemüse, serviert mit GOCHUJANG (rote Pfeffer-Paste) Beef, seasonal Vegetables with Rice and GOCHUJANG Sauce in a hot Stone Pot. Bibimbap is signature Korean dish. The word literally means "mixed rice". Bibimbap is served as a bowl of warm white rice topped with namul (sautéed and seasoned vegetables) and gochujang (chili pepper paste). *The ingredients of Bibimbap are stirred together thoroughly with a spoon just before eating.

35

DAKGOGI BIBIMBAP 닭고기 비빔밥

Poulet Bibimbap / Chicken Bibimbap Bibimbap is signature Korean dish. The word literally means "mixed rice". Bibimbap is served as a bowl of warm white rice topped with namul (sautéed and seasoned vegetables) and gochujang (chili pepper paste). *The ingredients of Bibimbap are stirred together thoroughly with a spoon just before eating.

32

YACHAE BIBIMBAP 야채 비빔밥

Gemüse Bibimbap / Vegetable Bibimbap Bibimbap is signature Korean dish. The word literally means "mixed rice". Bibimbap is served as a bowl of warm white rice topped with namul (sautéed and seasoned vegetables) and gochujang (chili pepper paste). *The ingredients of Bibimbap are stirred together thoroughly with a spoon just before eating.

30

BEILAGE / SIDE DISHES

KIMCHI 김치

Kimchi ist ein traditionelles Gericht aus fermentiertem Chinakohl mit einer Vielzahl von Gewürzen A Traditional Korean Dish of fermented Cabbage with a variety of Seasonings

6

MITTAGSMENÜ

SoGoGi DUPBAP 소고기덮밥

Mariniertes gegrilltes Rindfleisch mit Gemüse, serviert mit Reis und Kimchi Marinated Grilled Beef with vegetables, served with Rice and Kimchi

25

DakGoGi DUPBAP 닭고기덮밥

Mariniertes gegrilltes Poulet mit Gemüse, serviert mit Reis und Kimchi Marinated Grilled Chicken with vegetables, served with Rice and Kimchi

24

YaChae BIBIMBAP 야채비빔밥

Reis in heissem Steintopf mit saisonalem Gemüse, serviert mit GoChuJang (rote Pfeffer-Paste) und Kimchi Seasonal Vegetables with Rice in a hot Stone Pot, served mit GOCHUJANG (red Pepper Paste) Sauce and Kimchi

23

DakGogi BIBIMBAP 닭고기비빔밥

Reis in heissem Steintopf mit mariniertes gegrilltes Poulet und saisonalem Gemüse, serviert mit GoChuJang (rote Pfeffer-Paste) und Kimchi Seasonal Vegetables and marinated grilled Chicken with Rice in a hot Stone Pot, served mit GOCHUJANG (red Pepper Paste) Sauce and Kimchi

25

SOGOGI BIBIMBAP 소고기 비빔밥

Reis in heissem Steintopf serviert mit Rindfleisch an Barbecue-Sauce, saisonalem Gemüse, serviert mit GOCHUJANG (rote Pfeffer-Paste) Beef, seasonal Vegetables with Rice and GOCHUJANG Sauce in a hot Stone Pot. Bibimbap is signature Korean dish. The word literally means "mixed rice". Bibimbap is served as a bowl of warm white rice topped with namul (sautéed and seasoned vegetables) and gochujang (chili pepper paste). *The ingredients of Bibimbap are stirred together thoroughly with a spoon just before eating.

28

DESSERT / DESSERT

CHABSSAL TTEOK 찹쌀떡 + 녹차 아이스크림

Klebreiskonfekt mit rote Bohnenfüllung und Grüntee Glace Sticky Rice Cake with red bean and Green Tea Ice Cream

12

GLACE / Ice Cream 아이스크림

Home-made Green Tea Ice Cream Strawberry Sorbet Ginger-Limette Sorbet Mango Sorbet Lemon-Limette Sorbet Mandarin Sorbet

5.5

PatBingSu 팥빙수 – Dessert

Eis mit Süsse Rotebohnen, Reiskuchen und verschiedenen Früchten. Shaved Ice Dessert with sweet red beans, rice cake and chopped fruits

12

Please reload

bottom of page